Γνωριμία με την εργασία από το σπίτι, για μητέρες και όχι μόνο.

MammasWorkAtHome.eu
Blog

Επτά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τις δημιουργούς του mammasworkathome

photo via https://www.flickr.com/photos/79157069@N03/
  1. Το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι ξεκίνησε με αφορμή ένα σχόλιο της Καλλιόπης σε ένα ποστ στο προσωπικό ιστολόγιο της Διόνας.
  2. Η γνωριμία ήταν ηλεκτρονική για αρκετά χρόνια και ενώ διαχειρίζονταν από κοινού το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι, μέχρι να γίνει από κοντά η πρώτη συνάντηση κορυφής.
  3. Η Καλλιόπη είναι του καφέ και η Διόνα του τσαγιού αλλά γεφυρώνουν το χάσμα με δύο μεγάλες κούπες χορταστική σοκολάτα.
  4. Μένουν και οι δύο στην Αττική.
  5. Η Καλλιόπη εργάζεται αργά το βράδυ και η Διόνα νωρίς το πρωί. Η ώρα στα e-mail που ανταλλάσσουν είναι πάντα έκπληξη και για τις δύο. «Μα ήσουν ξύπνια τέτοια ώρα;»
  6. Η Καλλιόπη είναι γκουρού της τεχνολογίας. Η Διόνα μετά βίας καταφέρνει να ανεβάσει ένα ποστάκι χωρίς να ζητήσει τεχνική υποστήριξη.
  7. Το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι ξεκίνησε για μητέρες όπως λέει και το όνομά του και έχει πλέον τη χαρά να φιλοξενεί στο σάιτ του αλλά και στις κοινότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόμενους από το σπίτι ανεξαρτήτως φύλου ή γονεϊκής ιδιότητας, εργαζόμενους εκτός σπιτιού που σκέφτονται την εργασία στο σπίτι ή ενδιαφέρονται για τα νέα της, ειδικούς από διάφορους τομείς που δίνουν τις συμβουλές τους και φίλους εργαζόμενους από το σπίτι σε άλλες χώρες που μεταφέρουν τα νέα εκτός συνόρων.

Ο αρχικός τίτλος αυτού του post ήταν “Ένα βραβείο για το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι!” Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου 03/2021.

Previous Article

Τα σχολεία ανοίγουν και οι μητέρες WAHM στρώνονται στην δουλειά!

Next Article

Συμβουλές για την ηλεκτρονική αποστολή βιογραφικού

You might be interested in …

Μοδάτο γραφείο στο σπίτι !

Δεν το ξέρατε ότι η εργασία από το σπίτι, εκτός από τα ομολογουμένως πολλά πλεονεκτήματά της, μπορεί να γίνει και σε ένα πολύ chic περιβάλλον; Ιδέες για ένα πολύ μοδάτο και λειτουργικό γραφείο στο σπίτι […]

Σπίτι και γραφείο μαζί; Το μεγάλο στοίχημα.

Αφού ληφθεί η απόφαση για την εργασία στο σπίτι, το πρώτο που πρέπει να ορίσετε, να περιφρουρήσετε και ενδεχομένως να οχυρώσετε είναι τον χώρο εργασίας. Η ιδανική λύση είναι να αφιερώσετε ένα δωμάτιο του σπιτιού […]

Ο σύντροφος της μαμάς WAHM.

Είμαι της άποψης ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να προφυλάσσει όσο μπορεί τον ελεύθερο χρόνο του και να φροντίζει ολοκληρώνοντας την εργασία του, να κρατάει ένα μέρος της ημέρας για τον ίδιο και τους αγαπημένους του. […]